City Pets

png

Удобства за стопаните

City Pets е български бранд, който е помислил за премахване на голяма част от неудобствата свързани с отглеждане на домашните любимци. Какви са тези неудобства? Неприятните аромати, които се свързват с котешката тоалетна, както и развитието на бактерии в тях и в постелките на гризачи и птици.

Обичате вашата котка, но миризмите от котешката тоалетна и нехигиеничността ви притесняват. City Pets са намерили решението – добавка от сребърни йони и използване на естествени биоразградими и рециклирани материали за производството на продуктите. Сребърните йони прибавени към органичните постелки спират развитието на бактериите чрез нарушаване на целостта на бактериалните ензими. Резултатът е висока степен на хигиена и липса на неприятни миризми.

City Pets е компания, която е организирала производството си около спазването на няколко ценности. Създаване на високо хигиенична среда и удобства за собствениците на домашни любимци. Екологични стандарти чрез използване на биоразградими естествени материали за производството на продуктите им, което позволява и изхвърлянето им директно в тоалетната чиния. Пълна безопасност на продуктите, както за хора, така и за животни.

Продуктови серии на City Pets