• Home
  • Ветеринарен кабинет

Ветеринарен кабинет

png

Защото са част от семейството...

Мисията на Дафор е да подобри живота на вашите домашни любимци и да ви осигури много радост и по-дълго споделено време с тях! Вярваме и сме доказали във времето, че ефектът от профилактиката, правилното хранене и навременните осъзнати грижи, поддържат вашия любимец в добра здравословна форма.

При нас ще получите професионални съвети за отглеждането на вашия домашен любимец. Грижите, които трябва да полагате за него, и какво предстои в развитието му. Съвети за хранене и хигиена, редовни профилактични грижи – ваксинация и обезпаразитяване. Съдействаме относно регистрацията им и ваксинационни изисквания при пътуване. Часове за прегледи се запазват след предварително запитване на посочените телефони в секция Контакти.

Стремим се да сведем до минимум стреса от посещението във ветеринарния кабинет за вашите любимци: кучета, котки и малки животни. Посрещаме ги с любов, внимание и лакомство.

Как помагаме на вашия любимец

Препоръки за отглеждане и грижа

Консултираме ви за правилни хранителни навици, адекватни грижи и хигиенните нужди на вашия любимец. Според породата и специфичните му потребности, ще ви предложим пълноценна храна и такава съобразена с конкретните здравословни нужди, както и продукти за орално здраве, хигиенни продукти и профилактичен преглед.

Ваксинация

Всички домашни любимци се нуждаят от ежегодна реваксинация, през целия си живот! Ваксинацията предпазва вашия питомец от редица опасни, инфекциозни заболявания.Преди поставяне на всяка ваксина, нашият ветеринарен лекар преценява цялостното здравословно състояние на любимеца ви. След това ще ви състави ваксинационна схема, за която ще ви напомним с телефонно съобщение, ако желаете.

Обезпаразитяване

Целогодишното обезпаразитяване на вашето животинче е изключително важно както за него, така и за самите вас! След преценка на начина на живот, възрастта, теглото, породата, честотата на къпане и общото здраве, нашият ветеринарен лекар ще ви препоръча най-подходящите препарати. Също така, ако желаете, ще ви напомним с телефонно съобщение за следващото обезпаразитяване.

Посети ни

*Уважаеми клиенти, ветеринарният кабинет работи само с предварително записан час.
За спешни случаи ветеринарна клиника „ЗАРАВЕТ“  – 0898 59 23 89