Склад

png

Складова база

Новопостроената база на Дафор се разполага на 950 кв.м. площ и включва складова база, шоурум, офисни пространства и ветеринарен кабинет. Сградата е построена според съвременните стандарти и изисквания, с директен достъп от Коматевско шосе по локално платно, собствен паркинг и товарни входове за камиони и автомобили.

Складовата ни база предлага оптимално добри условия за съхранение на стоките, с контрол на температура и влажност. Голямата складова площ позволява да поддържаме широк асортимент от стоки и постоянни наличности, което е важен фактор в търговията на едро.

Добрата организация на пространството в шоурума съдейства за бързата ориентация и запознаване на клиентите със стоковата номенклатура.

Ветеринарният кабинет е снабден със съвременно оборудване. При нас може да получите ваксинация, здравен и профилактичен съвет след предварително записан час.

Какви продукти ще намерите при нас

Asset 7

Кучета

Голямо разнообразие от премиум храни и лакомства за кучета. Продукти за хигиена и груминг, аксесоари и играчки, легла, къщички и много други. Продукти за здравето – обезпаразитяващи и противопаразитни. Продукти за безопасност и сигурност.

Asset 8

Котки

Висококачествени храни и лакомства за котки, включително и такива разработени за котки със специфични диетични потребности. Аксесоари, козметика, тоалетни за котки, преносвачки и легла, драскалки, катерушки и други.

Asset 9

Акваристика

Всичко за водните любимци. Храни и аквариуми. Продукти за поддръжка на аквариуми – филтри, аератори и помпи, нагреватели и осветителни тела. Консумативи, препарати, тестове и добавки. Аксесоари за аквариуми и други.

Asset 10

Тераристика

Храни, терариуми и транспортни кутии. Оборудване за поддържане на оптимални условия – нагреватели и овлажнители. Хигиенизиращи препарати и субстрати за терариуми. Обзавеждане – декоративни укрития, фонове и растения.

Asset 11

Птици

Храна за големи, средни и малки папагали, канарчета и други птици. Кафези, клетки и оборудване за тях. Хранилки, поилки и играчки. Пясък, торф и различни видове постелки. Минерали, соли и други.

Asset 13

Малки животни

Всичко необходимо за зайчета, морски свинчета, декоративни порчета и хамстери. Храни и лакомства. Клетки, транспортни чанти и постелки. Козметика и хигиенни продукти. Аксесоари.

На кого сме полезни

Физически лица

Крайни клиенти
Собственици на домашни любимци
Треньори на кучета

Юридически лица

Дистрибутори
Търговци на дребно
Зоомагазини, ветеринарни клиники и груминг студия

Нашите марки